Stolarski obrt Arredo Casa

Stolarski obrt Arredo Casa razvio se iz male radionice u blizini Rijeke, točnije Viškova. Suočeni sa brojnim komentarima većine naših prijatelja i poznanika koji su opremali ili renovirali svoje domove kako je uistinu teško naći pravi namještaj koji je atraktivan, ali i funkcionalan, odlučili smo iskoristiti svoje sposobnosti na jedini način koji nam se činio ispravnim - napraviti taj namještaj prema njihovim zahtjevima i željama.

Izrada namještaja po vašim željama i mjeri koji je put znatno teže nego prilagoditi se gotovom, tvorničkom namještaju, ali zadovoljstvo kupaca nakon obavljenog posla je neusporedivo. Zamislite samo što biste sve htjeli da bude vidljivo na prvi pogled, a što da bude skriveno, razmislite zatim o dimenzijama tih stvari koje želite da drugi vide, kao i o dimenzijama stvari koje ne želite da se vide. Koliko staklenih, a koliko drvenih elemenata želite na jednom komadu namještaja. Koje boje prevladavaju, a koje biste htjeli... Koliko elektroničkih uređaja moraju biti na tom istom namještaju, a koji imaju silne kablove, gdje se nalaze utičnice u koje moramo uključiti te iste uređaje. Kada vam dodju gosti koji imaju malu djecu (ili imate vi malu djecu) - elektronički uređaji ne bi smjeli biti na dohvat dječje ruke... Milijun je stvari koje trebate uzeti u obzir kada kupujete namještaj, no kada radite namještaj po mjeri neke je stvari jednostavnije uočiti u razgovoru sa stručnom osobom, nego kad dođete u salon gdje vam sve drugo odvlači pogled od onoga što stvarno trebate.

Želite li opremiti svoj dom ili poslovni prostor atraktivnim i funkcionalnim namještajem koji će pokazati sve ono što želite, a oku sakriti ono što nije potrebno da drugi vide ili dohvate, javite nam se. Obići ćemo sa vama prostor koji želite opremiti, analizirati ćemo sa vama sve prednosti i nedostatke tog istog prostora, imati ćemo uvid u vašu privatnost, ali jedino tako ćemo moći uspješno obaviti posao na obostrano zadovoljstvo.

Naša suvremen opremljena stolarska radionica omogućiti će da vaše zamisli i potrebe postanu stvarnost:

  • izrađujemo kuhinje i sav ostali namještaj po mjeri od iverala i mediapana
  • jedni smo od rijetkih koji možemo samostalno bojati staklene elemente
  • izrađujemo kerrock u vlastitoj radionici
  • imamo vlastitu lakirnicu tako da niti jedna nijansa boje nam nije nemoguća

Nekoliko stotina opremljenih poslovnih i privatnih prostora jamac su naše pouzdanosti i kvalitete!

Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video