Uređenje poslovnih prostora

Uređenje poslovnih prostora - Stolarski obrt Arredo Casa

Poslovni prostor mora davati dojam uspješno vođene tvrtke. Pa čak i ako se radi o skladišnom prostoru, on mora biti uredan, funkcionalan i praktičan kako bi se što lakše snalazili u njemu. 

Dovoljan broj polica i ormara koji su svrsishodno napravljeni i raspoređeni, omogućiti će i novim djelatnicima da se odmah snađu, bez prevelikog traganja.

Same police i ormari nisu dovoljni ako nisu pravilnih dimenzija - nemaju svoju svrhu u vašem prostoru ako u njih ne možete odložiti ono čemu su namijenjeni. Prilikom dogovaranja bilo kakve izrade neophodno je da uistinu znamo koja je njihova namjena, odnosno:

  • što ćete odlagati na njih - težina, dimenzije,
  • koji su vanjski utjecaji kojima će biti izloženi - da li je prostor grijan ili ne, vlaga, velike oscilacije temperature... 
  • da li su potrebne zatvorene ili otvorene police, različitih ili istih dimenzija... 
  • kod ormara, da li su potrebna obična ili klizna vrata, koje dubine... 
Bezbroj stvari je bitno pa ukoliko dobijemo prave mjere, ne postoji razlog da ne napravimo ono što vi želite i što vam treba.

Arredo Casa stolarski obrt vam je u mogućnosti izraditi namještaj za gotovo sve tipove poslovnih prostora kako bi vaše poslovanje i nadalje bilo čim uspješnije.

Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video