Uređenje ureda

Uređenje ureda - Stolarski obrt Arredo Casa

Uređenje ureda predstavlja nas onakve kakvi smo i kako se odnosimo prema svojim djelatnicima - htjeli mi to priznati ili ne. Možda površinu prostorije ne možemo baš birati, ali kako će taj prostor izgledati ovisi isključivo o nama.

Kako bismo sebi i svojim djelatnicima omogućili čim ugodniji boravak u uredu, a često smo tamo više nego doma, bitno je dobro uvidjeti sve mogućnosti uredskog prostora. Uredi nisu više kao nekad - masivan namještaj do plafona, a jedva da i znamo gdje se nekad nalazio prozor. Moraju biti prozračni, svjetli, funkcionalni, a opet da nam sve što je potrebno u svakodnevnom obavljanju posla bude nadohvat ruke.

Bilo da se radi o salama za sastanke ili o uredu u kojem se svakodnevno boravi, uredski stolovi, police i ormari, moraju zadovoljavati funkcionalne, estetske, ali i zdravstvene uvjete - zaštita na radu! Prema vašim potrebama i zahtjevima, izraditi ćemo namještaj po mjeri kako bismo vaše poslovanje učinili čim uspješnijim - jer naravno, što ste vi uspješniji tako i mi napredujemo!

Fotogalerija

Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video