Uređenje spavaćih soba

Spavaća soba je prostorija koja nam, osim nužno potrebnog sna, predstavlja i prepuštanje intimi i privatnosti. Svatko od nas se na jedan način ponaša kada je na poslu, na drugi način kada je u društvu prijatelja, na treći način kada je sa svojom obitelji, ali u spavaćoj sobi smo samo svoji.

Nije slučajno da su spavaonice bile presudne za mnoge događaje u svjetskoj povijesti pa kako ne bi bile presudne i za naš život.

Namještaj za spavaću sobu, kao i za sve ostale prostorije vašeg doma, mora biti funkcionalan i atraktivan. Spavaća soba mora biti ugodna, prozračna, ne smije biti pretrpana raznim stvarima koje "nemamo gdje drugdje odložiti" - mora biti pogodna za odmaranje i spavanje. Samo zato što tu ne primamo goste (barem ne većina), ne treba značiti da nam spavaća soba postane odlagalište nepotrebnih ili manje potrebnih stvari.

Ukoliko se prepoznajete u ovim rečenicama, možda je vrijeme da nam se obratite kako bismo vam pomogli da promijenite svrhu vaše spavaće sobe, te da ona postane SPAVAĆA SOBA u pravom smislu.

Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video