Uređenje kupaonica

Kupaonica također može biti prostor gdje se možemo prepustiti uživanju i opuštanju. Ne treba samo biti higijensko središte svakog doma.

Uzevši u obzir uvjete koji vladaju u kupaonicama - veća količina vlage nego u ostalim prostorijama, direktna izloženost vodi, veće promjene temperature - namještaj koji će biti u njima mora zadovoljavati visoke kriterije otpornosti. Ukoliko želite drveni kupaonski namještaj, morate uzeti u obzir da samo neke vrste drveta su pogodne za to, odnosno, mora biti tretirano kako ne bi bilo porozno. Svojim savjetima ćemo vam pomoći odabrati drveni kupaonski namještaj koji će biti najpovoljniji za tu svrhu.

Kerrock je materijal koji se pokazao kao iznimno zahvalan za oblikovanje i opremanje prostorija koje moraju zadovoljiti standarde neporoznosti. Više o kupaonskom namještaju od Kerrocka možete vidjeti u izborniku pod: Izrada kupaonskih elemenata od Kerrocka.

Kako biste se ugodno osjećali u vašoj kupaonici, kako biste se mogli opustiti i uživati, odnosno, kako biste bili sigurni da će zadovoljiti sve funkcionalne i estetske uvjete, dozvolite nam da uđemo u privatnost vašeg doma i pomognemo vam oko opremanja vaše kupaonice odgovarajućim namještajem.

Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video