Izrada pulteva od Kerrocka

Kerrock je kompozitni materijal čiji su osnovni sastojci aluminijev hidroksid i polimerno vezivo na bazi akrila. Materijal je gladak, neporozan i homogen kako u jednobojnom, tako i u granit i teraco efektu. Lijepimo ga ljepilima u boji Kerrocka što nam omogućava nevidljive spojeve.

Obrađujemo ga kao i drvo ili mekane metale, a može se oblikovati i toplinski.

Kerrock udružuje čvrstoću prirodnog kamena i ljepotu keramike, a posebno se odlikuje trajnošću, raznolikošću boja i neizmjernim mogućnostima oblikovanja i uporabe.

Kerrock je omiljen zbog jednostavnog čišćenja i održavanja jer se mrlje lako odstrane i samom vodom te uobičajenim sredstvima za čišćenje. Također, zbog svoje pogodnosti za oblikovanje na različite načine i velikom paletom boja, omogućuje vam izvođenje jedinstvenih i atraktivnih pulteva, a koji su ujedno jednostavni za održavanje.

Sve su to razlozi zašto se Kerrock materijal koristi prilikom izrade površina koje se često koriste, na javnim mjestima, te koje se tretiraju na različite načine - učestalo habanje, voda, kemijska sredstva, visoke ili niske temperature... 


Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video