Namještaj i oprema po želji i mjeri

Dragi naši kupci i korisnici naših usluga, dragi naši prijatelji i posjetitelji!

Nove boje iverala i novi materijali su stigli i na skladištu imamo dovoljne količine. Za Vas smo pripremili nove boje i oblike Kerrocka. Pozovite nas ili nas kontaktirajte i mi ćemo Vas rado posjetiti i čuti i oblikovati Vaše želje bilo da se radi o izmjeni izgleda Vaše kuhinje ili izradi potpuno nove kuhinje po mjeri, bilo da se radi o izradi novog namještaja po mjeri za Vaš dnevni boravak ili kupaonicu. Za svaku Vašu želju mi imamo rješenje u nekom od oblika ili boja.

Želimo naglasiti da u našoj proizvodnji mi oblikujemo sve materijale i dajemo im boju koju Vi želite. Za Vas smo pripremili najkvalitetnije boje za fronte namještaja, Kerrock u svim bojama i nijansama, a treba svakako napomenuti da u našoj radionici možemo vrhunskom tehnologijom pobojati i staklo u bilo koju boju ili nijansu. Ovako obojano staklo neće se guliti već je boja postojana i otporna na utjecaje i na svakodnevnu uporabu.

Dječje sobe su uvijek izazov, a mi volimo izazove. Za sve Vaše želje mi ćemo probati naći rješenje. Veliki izbor kvalitetnih vodilica, okova i ručkica može oduševiti svakog mališana. Boja nije problem vi izaberete boju i nijansu a mi Vam napravimo sobicu po mjeri i u željenoj boji.

Da Vas na početku ne umaramo previše sa pričom pogledajte neke od naših radova i naravno kontaktirajte nas da ispunimo Vaše želje i napravimo namještaj po Vašoj želji i točno po mjeri za Vaš prostor!

Stolarski obrt Arredo Casa

Videogalerija

  1. Prvi video
  2. Prethodni video
  3. 1
  4. 2
  5. sljedeći video
  6. Zadnji video